Victus Sales Logo

Wij vereenvoudigen het leven van sales teams

Jammer genoeg ligt de focus van een verkoper niet alleen op het closen van de deal maar vaak wordt er nog veel tijd besteed aan cold calling. Om deze verkopers te ondersteunen in deze missie, voorzien wij B2B content die de verkoopafspraken in agenda’s drastisch te verhogen. Alle content die wij verzamelen is gebaseerd op professionele ervaringen doorheen de jaren.

Mathias en Tasso

Wat jij tot nu toe al hebt gemist:

Wij, Charipickers, zijn enorm tevreden van de resultaten van het Victus Team! Dankzij Tasso en zijn team hebben wij al heel leuke bedrijven ontmoet zelfs in deze moeilijke Corona-tijden. Blijf zo doorgaan, er staat jullie een mooie toekomst te wachten!
Arno Morsa
Charipickers
We zijn reeds enkele jaren klant bij Victus. Regelmatig zitten we samen met Mathias om samen te kijken hoe de geplande afspraken zijn verlopen en hoe we deze kunnen verbeteren. De afspraken worden ook steeds nauwkeurig nagekomen! Uniek callcenter met persoonlijke aanpak, een echte aanrader!
Sharon Goevers
Rendassur
Een sterk klantgericht team dat beloofde resultaten neerzet. Heel tevreden met de professionele opvolging en algemene werking van Victus!
Olivier Kegels
Humgy South