Hoe doen wij uw
onderneming groeien?

Ondernemen bestaat
uit twee zaken

Het ontwikkelen van een product of dienst

Het ontwikkelen van
een product of dienst

Het verkopen van dat product of die dienst

Het verkopen van
dat product of die dienst

Arrow

Uw verkoopsstrategie en de uitvoering ervan
bepaalt de groei van uw onderneming.

Wij geloven in een
DIRECTE AANPAK

een doelgerichte belcampagne.

Onmiddellijk antwoord
met telefonische prospectie.
Een aanpak gefocust
op directe resulaten.
Inboeken van afspraken
rechtstreeks in uw agenda.

The way to your Victory

Kijk hoe wij samen overwinnen.

Bedenken van een verkoopsstrategie

Bedenken van een verkoopsstrategie

We vinden het heel belangrijk dat we jullie product en/of dienst goed begrijpen. Hierdoor kunnen we ons beter inleven in jullie onderneming.

De juiste doelgroep bepalen is essentieel voor een optimaal rendement. Samen bepalen we wie jullie ideale klant is en hoe we deze klant gaan bereiken.

We gaan op zoek naar de juiste pitch om jullie doelgroep te overtuigen. Door een goed inlevingsvermogen in jullie onderneming bepalen we de ideale commerciële insteek.

Uitvoeren van een belcampagne

Uitvoeren van een belcampagne

Wanneer de strategie duidelijk is gaan we over tot uitvoering. De nodige taken worden uitgevoerd, personeel wordt opgeleid en de campagne wordt gelanceerd.

Dagelijks evalueren we ieder project om maximaal resultaat te verkrijgen. Onze cijfers zijn belangrijk voor ons.

De resultaten zijn uiteindelijk wat tellen. Daarom communiceren we eerlijk, snel en oprecht met iedere klant omtrent de evolutie van zijn project.

Ondersteunen van verkoop & marketing

Ondersteunen in verkoop & marketing

Wanneer je uiteindelijk met de klant aan tafel zit, is het belangrijk dat je beschikt over de juiste commerciële kennis. Dit is perfect aan te leren met de nodige begeleiding.

Ook de positionering van het bedrijf en product bepaald hoe goed er uiteindelijk verkocht wordt. Zo moet je de markt continu in vraag stellen en je hierop aanpassen

Daarom geven we hier doelgerichte opleidingen voor om het rendement voor onze klanten te maximaliseren.

Waarom is strategie het belangrijkst wanneer je samenwerkt met een callcenter?

In iedere samenwerking zien we dat een goede voorbereiding het verschil maakt. Allereerst is het belangrijk dat we goed begrijpen wat jullie aanbod inhoudt. Hoe beter we begrijpen wat jullie doen hoe beter we een strategie kunnen uitwerken.

Vervolgens gaan we een doelgroep samenstellen om te prospecteren. Aan de hand van verschillende parameters gaan we samen een keuze maken in de correcte doelgroep waar jullie rendement maximaal is.

Daarna werken we samen een script uit waar jullie grootste voordelen aan bod komen. Ook bedenken we tegenwerpingen en gaan we mogelijke valkuilen uitwerken. Door onze ervaringen gaan we hier zeer kritisch op in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Ten slotte gaan we ook nadenken om zoveel mogelijk te automatiseren en te digitaliseren zoals: Automatisch e-mails uitsturen, agenda’s rechtstreeks koppelen, belangrijke KPI’s, ...

Doorheen de jaren hebben we meer dan 300 outbound telemarketing samenwerkingen opgezet. Hierdoor weten we dat het belangrijkste deel in een samenwerking ligt bij het opzetten van een correcte en doordachte strategie.

Wat mag je van ons verwachten?

Een eerlijke inschatting naar de leadkost en klantkost.
Onze ongezouten mening over de verwachtingen van onze samenwerking.
Open en transparante communicatie zonder blaasjes.
Een team dat achter je staat en maximaal gaat voor jouw opbrengst.

Nieuwsgierig geworden?

Laat een berichtje achter en we nodigen je met plezier uit

  

Onze Victors aan het woord

Hoe wij samen met hen overwinnen.

Bram Palmaerts

Na een eerste contact met Victus Sales, werd het snel duidelijk dat ze onze vragen goed wisten te begrijpen en een passend antwoord gaven aansluitend op onze behoeften. Het was een warmmenselijk contact maar het allerbelangrijkste... ook de resultaten waren er. We kwamen door de samenwerking met Victus Sales al met verschillende bedrijfsleiders in contact. Ook als er eens iets was, werd er direct gevolg gegeven en meegedacht aan een oplossing.

Bram Palmaerts, Helsen Verzekeringen

Brepols

Voor het opzetten van onze campagne was ik op zoek naar een partij die op een snel tempo zeer efficiënt potentiële klanten kon benaderen. We kregen continu zeer goede rapportages en positieve feedback omtrent onze aanpak. Daarmee ben ik dan ook zeer tevreden omtrent onze samenwerking.

Eric Gevers, Product Manager Brepols

Kevin Deglin

In ons bedrijf hebben we onvoldoende tijd om continu zelf prospectie afspraken in onze agenda te plannen. Door de samenwerking met Victus Sales kunnen we op een efficiënte manier tewerk gaan waardoor er een continue flow is van prospecten waardoor we business kunnen doen bij nieuwe klanten. Tijdens ons pilootproject hebben we een aantal zaken getest en zijn we nu aan het bouwen aan een lange termijn samenwerking.

Kevin Deglin, Helder

Voka

Victus Sales inschakelen is tijd kopen. Tijd om effectief op afspraak te gaan en advies te verlenen. De medewerkers van Victus Sales noteren nauwkeurig de feedback van onze leden, boeken alles mooi in je agenda en wensen je zelfs succes voor de afspraak. Zeer tevreden van onze samenwerking.

Axelle Henrard, Directeur Eigenaars-Ondernemers VOKA